“Gör om mig”... på ett helt nytt sätt!

Vårt duktiga team av stylister och Beauty Advisors har mångårig erfarenhet av färg, stil, makeup och hudvård! Boka din plats och upplev en underbar dag med våra experter, dagen innehåller:

Personlig färganalys

Färger påverkar hur du uppfattas av andra. Med rätt färg ser du pigg och fräsch ut! Och det finns nyanser av alla färger som ser fantastiska ut på dig. En färganalys ger dig en klar bild av vilka nyanser som lyfter, framhäver och förstärker dig. Du får dessutom möjligheten att köpa din färgpalett med 30 nyanser, smidig att ta med sig när du shoppar!

Personlig stilanalys

Stil och mode är ständigt aktuella ämnen. Och att veta vad som passar just din figur och personlighet gör att du alltid visar ditt bästa jag. Vi går tillsammans igenom dina förutsättningar, din personliga stil, din figur och din ansiktsform och du får tips om hur du döljer eller framhäver! Du får även möjligheten att beställa din personligt utformad stilbok full med tips och råd för just dig, din kroppsform och din ansiktsform.

Personlig makeuprådgivning

När du vet vilka färger som passar dig, blir det en lek att lägga en snygg makeup! Förutom att få veta vilka dina bästa färger är, får du av en lektion i hur du bäst lägger makeup utifrån din ålder och ansiktsform.

Genomgång av hudvårdrutiner

Har du svårt att hitta rätt hudvårdsprodukter? Våra Beauty Advisors hjälper dig hitta det som passar din hudtyp! Och självklart får du prova och lukta!


Heldag: 1.800 kr          Små grupper med 6-9 deltagare

Lunch och kaffe ingår i din heldag med vårt team av stylister och Beauty Advisors. Du får med dig material hem med personlig information och kan även beställa din egen färgpalett, stilbok, personliga makeup och hudvård till ett fantastiskt pris. För mer info och bokning:

Höstens StyleCrew-dagar är nu FULLBOKADE! Varmt välkommen att anmäla dig till våren 2021, mer info kommer här vid årsskiftet.

 Stockholm

DAGEN ÄR NU FULLBOKAD.

 Söndag 15/11


 Stockholm

DAGEN ÄR NU FULLBOKAD.

 Lördag 28/11